Termeni si conditii xtarlight.ro

Termeni si conditii utilizare site: www.xtarlight.ro


 Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului xtarlight.ro
 Site-ul www.xtarlight.ro este administrat de societatea SERVBUZZ SRL, cu sediul in Cluj Napoca, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J12/674/2003, CIF RO15294184
 Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Administratorul site-ului xtarlight.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala
Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.
 Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia. Raporturile comerciale dintre cumparator si xtarlight.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot aparea unele mici diferente fata de produsul livrat.

Frauda
 In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. xtarlighr.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil
 Prin folosirea site-ului xtarlight.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii xtarlight.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
Disponibilitatea serviciului
 Administratorul xtarlight.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului xtarlight.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email gabriel@xtarlight.ro

Politica de Confidentialitate
Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.
Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Nota de informare privind protectia datelor personale
 Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice xtarlight.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre.

 Dreptul de a va modifica si sterge datele detinute de xtarlight.ro
 xtarlight.ro confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dumneavoastra de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa ne solicitati stergerea datelor dumneavoastra oricand.

Confidentialitate
 Pentru confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra, inregistrarea si autentificarea pe xtarlight.ro implica o parola.

Feedback
Noi oferim posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate
Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti.

Termeni si conditii de garantie si returnare

Conditii de garantie

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. Pentru solutionarea este necesara prezentarea produsului defect si copie de pe factura fiscala.

Toate produsele au termen de garantie de 2 ani de zile de la data cumpararii pentru persoanele fizice si 1 an pentru persoane juridice. Garantia se solutioneaza prin repararea produsului defect sau returnarea contravalorii produsului. Plata transportului pentru produsele trimise in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, rupturi, produsele utilizate in conditii neadecvate (altele decat uzura normala).

Conditii de returnare

Avand in vedere ca firma SC SERVBUZZ SRL. isi desfasoara activitatea de comercializare online, doreste sa fie in conformitate cu normele ce reglementeaza activitatea si relatiile comerciale ale firmelor cu clientii.

OG nr.130/2000, art.7 alin.1 prevede: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor"

Asadar clientul are dreptul ca, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor comandate, sa notifice in scris firma SC SERVBUZZ S.R.L. asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume.

In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele: contravaloarea transportului va fi suportata de client;
produsele returnate trebuie sa fie noi; in cazul in care marimea nu corespunde, se poate solicita schimbarea cu o alta marime. Daca aceste conditii sunt indeplinite, firma SC SERVBUZZ S.R.L. se obliga sa returneze in cel mult 30 zile dupa ce intra in posesia coletului retur, contravaloarea produselor achitata de client.

Totodata prin aceasta lege sunt stipulate urmatoarele: “Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate”. Prin urmare comenzile speciale solicitate, vor intra in aceasta categorie.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a efectuat expedierea. SC SERVBUZZ S.R.L. va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 30 de zile de la data primirii coletului returnat. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

NOTA: In toate cazurile de mai sus produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalaj original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.


AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR
tel: 0800 080 999 - apelare gratuita
Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Cluj-Napoca
Adresa: Str. Navodari nr.2, Cluj – Napoca, cod 400117
Tel.: 0264/431.367
Fax: 0264/431.368
Email: reclamatii.cluj@opc.ro(no spam) 
web: www.anpc.gov.ro


 Va multumim ca folositi xtarlight.ro